06.07.2009

Det var som f.....

Ikke før en drar en vits om noe, så kommer den syke virkeligheten og innhenter deg...... Skal ikke noe få være slik det er lengre?

Syvere.jpg

12.06.2009

Noen som fikk syv på eksamen????

Vet sannelig ikke hva som skal til for å gjøre det bedre.......7 i gym?
bareseksere.jpg

16.05.2009

Er redd.....

.....det fort kan bli flere forsinkelser her, med de skrive og regneferdighetene.

Asfalt.jpg

07.03.2009

Ikke politianmeldt!

tyveri.jpg

Var i garasjen i dag......det rare er at det ikke så ut som om de hadde tatt noe.....

07.08.2008

Bilnytt!!

Vi ønsker oss en Hiace, men den blir nok for liten.....kanskje vi skulle gå for en terrengbil i stedet???

hiacefix.jpg
terrengbilfix.jpg

01.07.2008

Hopp!!!

DSC00022.JPG

Så har vi gitt etter for presset, så nå har også vi en trampoline i hagen. Stigene i bakgrunnen indikerer at far i huset egentlig skulle bruke ettermiddagen til å male, og ikke til trampolinesammenskruing. Men som fruen antydet......da kunne jeg jo hoppe over første strøket!

13.10.2007

Går ikke glipp av noe....

Godt at sjefen får med seg alt.

Gullet.JPG

09.10.2007

Brann i krematorium!!!!

Heldigvis gikk ingen liv tapt!

krematorium.jpg

25.05.2007

Good bye Riis!!!

Riis.jpg


Hadde ikke tenkt jeg skulle la meg hisse opp, det er ikke bra for helsa, men nok er nok!
Bjarne! Vi gråt, lo hoppet opp og ned, ropte, klappet, syklet og storkoste oss i 1996 da du vant "touren" Seieren gjorde at du til og med fikk "tafse" på Anne Dorthe Tanderup. (Ikke tro det var fordi du var så pen...) Du snakker om respekt, om at du kan leve med det og om hva som er bra for laget. Hvor skuffet og lurt tror du vi er? Bjarne, reis til he...... og ta gjerne sykkelen med deg!

12.05.2007

Japanske biler og Ugandiske høns

pajeru.jpg

Å påstå at jeg er den på blog.uten.no som har mest greie på bil er vel å overdrive, men jeg reagerer likevel på denne artikkelen i ”Ekko” som er organ for et eller annet misjonsgreier. (Mange vil kanskje lure på hvorfor jeg leser slikt, men jeg er altså grafisk trykker, og trykker for alle, også de som av en eller annen grunn er kristne) Når dette noe forunderlige bilmerket finnes i Afrika er vel ikke det usannsynlig, etter det vi har hørt om den ukristelige og usiviliserte befolkningen der nede, er de ganske god til å få tekniske ting til å vare, så det er altså ikke utenkelig at det er en brukbar bil det fortelles om. Gud vet, kanskje den endatil har air condition, det skal være veldig varmt der nede. Jeg vil, og mange med meg, mene at misjonærene har opptrått urimelig overfor den afrikanske befolkning, ved å ødelegge deres kultur og tre kristendom ned over hodet på dem. Det er bare et ledd i denne ovenfra og ned holdning at de kjører rundt i helt orginale Toyota Corolla, med førerhus og det hele, og ikke viser solidaritet og for eksempel velger en Combo Hiace eller en Jetta Xsara. (Med veier bredere enn 30 meter burde det forresten være plass til både bil og høns!)