05.11.2009

Etterforsker

ha-kler.jpg

Fint å lese nyhetene i sammenheng.....

Haugesunds avis 5.11.09 :-)

03.11.2009

Litt igjen

utdann.jpg

Jeg liker sånt...

28.07.2009

Jeg liker det

king-van.jpg

Det er herlig. Annonsere en bil til salgs i juli (la gå, slutten av juli) med et annonsebilde som dette. Fantastisk. finn.no - norges beste nettsted!

28.05.2009

Ikke bare det

aapen.jpg

Folk blir frekkere og frekkere, hørte nettopp om en som stakk av etter å ha blitt tatt i en fotoboks!

28.04.2009

Toåring

svine.jpg
Toåringen er bedre kan Sandefjords blad melde.

Hadde det vært vår toåring som hadde sett slik ut hadde vi nok fremdeles vært litt bekymret. Men vi er kanskje litt ekstra engstelige av oss....

02.04.2009

«Dyleksi»

dyleksi-refs.jpg

Det er sagt før, men det tåler å gjentas. Det er dårlig gjort å ha et så vanskelig ord for lese- og skrivevansker.... Fra www.nrk.no - forsiden 02.04.09

16.03.2009

Våre venner dyra

DSC00094.JPG
Dyrelivet våkner til liv... og slutter like fort. Livet som padde på Tveitveien kan være risikabelt.
Men det ser ut som naturen sørger for å fylle på i stort antall, det har ikke blitt færre med årene, selv om en kan se hundrevis av de i flat tilstand, på en 'god dag'....

05.03.2009

Dårlig stelt i hestesporten på Fosen

fosen-hest.jpg

Hestesport er ikke noe jeg vanligvis beskjeftiger meg så mye med, men når Fosens i øyeblikket beste hest er en som ble slaktet før helga, da sender jeg sympatierklæringer nordover til Trøndelag. Artikkelen avkrefter at det ikke var urent trav som sendte gampen i dødens posisjon.

14.01.2009

Nytt ord!

Av og til dukker det opp ord jeg ikke har hørt før. Nesten alltid er det ord som har en mening, og at det er min manglende oppmerksomhet, vankunne eller skjødesløshet som gjør at det føles nytt.. Noen ganger dukker det opp nye ord nærmest ved en tilfeldighet, ord som ikke har fått en mening enda. Hadde det feks vært jeg som oppfant og ga mening til ordert «Automagisk» hadde jeg vært glad. I min mening er det når noe skjer av seg selv, uten at en riktig forstår hvorfor. Genialt.

I dag oppdaget jeg et nytt ord! Dvs, egentlig er det nok en tastefeil på ordet «prioritere» og det var ikke jeg som skrev det først, men jeg tar herved æren for å ha gitt det mening.

Ordet er «PRIOROTERE».

Når en sak blir sendt fra instans til instans eller fra person til person for å gi oppdragsgiver eller utenforstående inntrykk av at organisasjonen behandler saken og at det er fremdrift. I virkeligheten sendes den bare rundt.

Sånn, det var her dere leste det først, ordet i dag er altså PRIOROTERE

05.01.2009

Hverdagen

hverdagen.jpg

Kaos ved Nordmarka, stapp fullt av skiløpere med biler ved Movann og en gutt som ikke kom seg på legevakta. Sikkert viktig nok for de som bor der, selv om noen kanskje vil antyde at dette ikke hadde blitt en sak andre steder enn i Oslo. Men det morsomme her er hva en av oppsitterne sa på TV: "Brannvesenet kommer ikke opp, ambulanse med livreddende utstyr kommer heller ikke fram, det er hverdagen vår her oppe i helgene".
Det er tidlig på året, men blir dette årets sitat? :-)

Innslaget kan du se her: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.6391773

kjell-bustete.jpgf