« Sneglefart | Main | Scoop! »

Vind

ryv-nov081.jpg

I november minsker uteaktiviteten min som regel, mindre lys og mer vær fører til det. Og mens dette frustrerer meg litt og gir meg litt dårlig samvittighet i oktober, har jeg stort sett vendt meg til «mitt nye liv» eller kanskje heller tilbake til mitt gamle liv når november er godt etablert på kalenderen. Et par runder rundt Tveit med joggesko på beina, etterfulgt av flere dager med støle bein, og et par runder med dødskjedelig rulle-sykling i garasjen er avsluttet, og dermed er de gode forsettene lagt døde.


Men altså! I går, søndag var det oppholdvær, og faktisk gode utsikter for et par timer så jeg kledte på meg det jeg har av uteklær og la meg trøstig i vei. Det var en litt sur nordavind, men med FK Fotball på radioen og en 'buff' rundt ørene var det ikke så ille.
Men visst blåste det litt, hvor mye oppdaget jeg ikke ordentlig før jeg var nesten ute på Ryvarden, jeg holdt på å blåse i grøfta!
En stiv kuling som fikk bølgene til å gå hvitt.

ryv-nov082.jpg

Her litt kroppslig vindsurfing.

En fin tur, og hjemme ventet en deilig honning-glasert kalkun i stekeovnen, magert og godt!

Se det, kanskje det var inspirasjonen som trengs for en runde eller to til i garajsen på rullene....

About

This page contains a single entry from the blog posted on 17.11.2008 10:52.

The previous post in this blog was Sneglefart.

The next post in this blog is Scoop! .

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33