09.10.2006

Ny e-post

Siv1_858.jpg

Følgende e-post er sendt til Språkteigen, NRK:

"Hei!

Etter at Siv Jensen ble valgt til leder i FrP og landsmøtet bestemte å ikke endre vedtektenes benevnelse "formann" om ledervervet har alle journalister nevnt Jensen som "formann i FrP".

I starten trodde jeg det var skadefryd, og at det ville gå over. Nå synes det som at det har etablert seg som en fast praksis.

Hvorfor kaller ikke journalister Jensen "leder"? Hun er den valgte lederen i FrP, uansett hva partiet velger å kalle henne. For å sette det på spissen: Om vedtektene i FrP brukte ordet "Gud" om den valgte lederen ville vel ikke journalistene kalle henne Gud?

Kommer dette til å gå over?

Mvh"

03.09.2006

Toro: Merket var COPAM

Vi snakket litt om Datavarehusets (RIP) merkevarer, og jeg omtalte en tidlig maskin i det Strandske hjem "Compaq". Det var selvfølgelig feil. Merket var Copam.

Mer om Copam senere.

30.08.2006

Siste! Nattåpent hos Aetat!

I februar 2005 skulle jeg ha meg en jobb, og som den veloppdragne sosialdemokraten jeg er (er vi ikke alle...) ønsket jeg å benytte meg av Aetats tjenester. Dette er nærmere forklart her

Nå har aetat.no blitt nattåpent, og jeg tar selvfølgelig den hele og fulle ære for dette framskrittet!

22.12.2005

E-post til Avinor II

Jeg fikk svar fra kommunikasjonsdirektør Narvestad (eller var det Narvesen?). Uansett kom jeg meg hjem uten problemer. E-posten er gjengitt her: (Legg spesielt merke til hvor viktig arkivfunksjonen er i Avinor)

Continue reading "E-post til Avinor II" »

21.12.2005

E-post til Avinor

Jeg skal hjem til jul, og har gjort som alle burde gjøre: Meldt mitt behov til Avinor:

Continue reading "E-post til Avinor" »

15.12.2005

King Kong!

kingkong.JPG
Jeg har sett nyinnspillinga av King Kong! Brian (roommate) og jeg dro på kino da vi kom hjem fra jobb i dag, og jammen var det ikke ledige billetter på King Kong. Siden jeg har sett den relativt tidlig tar jeg meg friheten å opptre som filmkritiker. Her er min anmeldelse:

Continue reading "King Kong!" »

12.12.2005

Forenklet forelegg

Forenklet forelegg kan ilegges av polititjenestemannen på stedet. Dette er et tilbud om å få saken avgjort der og da. Dersom et forenklet forelegg ikke vedtas, vil forholdet måtte anmeldes. Saken blir da sendt til en etterforsker som etterforsker den, og oversender den videre til en politijurist som avgjør den påtalemessige siden.

boks.jpg

Continue reading "Forenklet forelegg" »

24.11.2005

Mentor

Jeg hadde min første avtale med mentoren min i dag. Da jeg sto på trappa føltes det som en kombinasjon av å gå til tannlege og psykolog. Og så gikk jeg inn.

Continue reading "Mentor" »

21.11.2005

Helt grei helg

- Du må gå og legge deg.
- Jeg vil ikke. Jeg er ikke trøtt.
- Du må, for ellers blir du så trøtt i morgen tidlig...
- Åååååå! Når jeg blir stor skal jeg være oppe så lenge jeg vil!!!

Har du også deltatt i denne samtalen? Vel, JEG HAR BLITT STOR!!

Continue reading "Helt grei helg" »

06.11.2005

Dilemma

Jeg har som kjent bodd "ute" noen år, og kom tilbake til Gamlelandet i våres. Nå har jeg flytta inn i ei leilighet i Oslo hvor jeg tenker å bli boende ei stund, og en av øvelsene jeg nå må gjennom er å åpne de eskene jeg satt bort før jeg reiste.

Continue reading "Dilemma" »